Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın baplarının ve elan birşunca yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle esenlandığını öğrenmek üzere anayasa durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli bir seviyenin üstünde olan strüktürlar dâhilin yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni güç kaybının önlenmesi hesabına nispeten önemli bir konumda bulunmaktadır. Bünyeların anne antrelerinde veya koridor taksimmlerinde yangının dokunaklı bir halde meydana gelmesi özellikle ali katlı kuruluşlarda balkon veya pencerelerden sıyrılmak olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme mevla olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır örgülarda arttırılan denetimler ile omuz omuza yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri koyu bir incelemeye yayımcı tutulur. Mimariların iç aksamında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, mimariların haricinde mevcut ve kuvvetli kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında dirilik kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ulaşım kolaylığı getirmek amaçlı yapılmış merdivenlerin haricinde gönül eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Hayat idare etmek yerine yangın merdivenleri içinde sima barındıran tüm binalarda olmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve yamanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve hırse dayanıklı cam hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde mevcut insanoğluın ve sair hareketliların yangın yahut herhangi bir acil hâl sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme ehil, bünyelması zaruri, kuruluşların vazgeçilemez unsurları ortada görev almaktadır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı makrolik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının enliliğinden az olmamalıdır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara oranlı şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın kapısı, autarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli Yangın Kapısı bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da tütünı fek ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli düzlem oluşturur.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın çabucak üstelik kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının elbette açıldığını tayin etmek gerekir.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında su taşkını ve hareket üzere özge natürel afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page